4 ~ 27 maart 2011

Opening 4 maart om 17u

Expositie > How it’s made and why it’s so fucking expensive.

Waarom een designproduct zo duur is? Aan een goed product gaat een tijdrovend en vaak kostbaar proces vooraf.

In deze expositie tonen we in de gerenommeerde galerie Dek22 in Delfshaven, Rotterdam, het werk van ontwerpers waarbij het ontwerpproces een belangrijk onderdeel is van het eindproduct. Behalve dat deze van schets tot fabricage getoond zal worden, wordt er ook aandacht besteed aan de po√ętische kant van een ontwerp. Hoe het idee bij de ontwerper tot stand komt. We presenteren ontwerpers uit verschillende disciplines: van modeontwerper tot productontwerper en van fotograaf tot sieradenontwerper. Een aantal exposanten: Johanneke Procee, Joost Janszen en Julliette Warmenhoven. kijk voor een volledig overzicht op www.duranvanderpoort.nl

Naast de expositie zal in het winkelgedeelte werk van de ontwerpers te koop zijn. Dit zijn veelal one-of-a-kinds, ontwerpen die stuk voor stuk ambachtelijk zijn gemaakt.

Galerie & projectruimte Dek22

Willem Buytewechstraat 22
3024 BN Rotterdam

Concept: Sophie Duran & Sander van der Poort

Curatoren: Sophie Duran & Sander van der Poort

www.duranvanderpoort.nl

www.dek22.com